Beste hotell i Stavanger

Skal du på besøk til Stavanger, og er på jakt etter et sted å bo? Da kan du glede deg! Stavanger er nemlig hjem til en rekke spennende og flotte hoteller – i alle prisklasser. Takket være årtier med fremgang i oljeindustrien, har det ikke manglet på besøkende og betalingsvillighet for hotellene i Stavanger. Dette har ført til et rikholdig og bredt tilbud som kommer besøkende til gode, til en fornuftig penge.

Radisson Blu Royal Hotell

Radisson Blu Royal Hotell ligger kun 15 minutter fra Sola flyplass. Hotellet ligger også sentralt for besøk til Stavanger sentrum. Du er innen gangavstand fra hotellet til attraksjoner som Gamle Stavanger (som blant annet huser Norsk Hermetikkmuseum og Stavanger Maritime Museum). Flybussen i Stavanger stopper også nær hotellet, og både havnen og togstasjonen er kun noen steinkast unna.

Om du vil slappe av i et nasjonalromantisk kulturlandskap, omgitt av fjorder, fjell og Nordsjøen, er dette hotellet for deg. Her er det lagt stor vekt på dekorering i tråd med det norske landskapet. Hvert av hotellets 215 rom og suiter er også godt utstyrt med det du måtte trenge i løpet av hotelloppholdet. Alle rom og suiter har også minibar, putemny og gratis internett.

På hotellets restaurant kan du slappe av og nyte frokost, lønsj og middag; Atrium Restaurant disker ikke bare opp lekre retter, men er også en opplevelse i seg selv. Og skulle du få lyst på noe mer spesielt og norsk, kan 26 North Restaurant & Social Club diske opp for deg. Her finner du også et barnevennlig badebasseng, Royal Spa, et treningssenter, sauna og boblebad.

Clarion Hotell Stavanger

Clarion Hotell Stavanger tilbyr en personlig hotellopplevelse i sentrum av Stavanger. Byens kulturtilbud og attraksjoner er innen gangavstand, samtidig som du får en spektakulær utsikt fjordene. Dette er hotellet for deg med svært høy standard, og viljen til å betale for det.

Clarion Hotell Stavanger er omgitt av butikker, restauranter, museumer, kafeer, og alt annet Stavanger kan tilby. Hotellet rommer 249 rom og har en større konferanseseksjon tilgjengelig for sine kunder, i tillegg til en personlig, sørvisvennlig atmosfære, full av moderne kunst og nordisk design. Blant annet finner man flere verk av den verdenskjente kunstneren Kjell Pahr Iversen utstilt rundtomkring på hotellet.

I hotellets restaurant, Kitchen & Table, inviteres gjestene til å smake på fantastiske retter fra både Manhatten såvel som Stavanger. Avslutt kvelden med en drink i baren, eller nyt øyeblikket i hotellets sauna før du kjøler deg ned i boblebadet.

Scandic Stavanger Park

Scandic Stavanger Park  er et koselig hotell i midten av sentrum i Stavanger, i nær tilknytning til byens shoppingdistrikt, restauranter, og uteliv. Bo komfortabelt i store rom med høy standard, laget og innredet med tanke på den kontinentale reisende med høye krav til standard, og den travle forretningsmannen med behov for profesjonelle tjenester. Dette gjør at Scandic Stavanger Park ikke er et feil valg for verken forretningsreisende eller barnefamilier.

Rommene til Scandic Stavanger Park er på 23 til 60 kvm, og hotellet kan skilte med en rekke stamkunder. Fasilitetene består av et moderne treningssenter, konferansefasiliteter for opp til 80 mennesker, og en koselig bar i lobbyen. Hotellet er et familievennlig hotell med aktiviteter for barn i alle aldre om sommeren. Også dyr er velkommen på Scandic Stavanger Park. Alle gjester på Scandic Stavanger Park har tilgang til hotellets gratis trådløse nett, og Sola flyplass er kun 15 minutter unna.

Privacy Policy